Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ..Να τελειώνουμε με την κατοχή και τις κατοχικές δυνάμεις...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!!

 Ο Διεθνολόγος, Υποστράτηγος κατ' απονομήν 






ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Έλληνες: Από εδώ από τα Βαλκάνια όπου βρίσκομαι εδώ και καιρό. Αντισταθείτε. Παίζεται στην σκακιέρα πλέον και το όνομά μας. Το όνομα της Μακεδονίας. Σας θυμίζω: Οι Σέρβοι δεν συμφωνούν. Οι Βούλγαροι. Δεν συμφωνούν. Οι Έλληνες. Δεν συμφωνούν. Οι Αλβανοί, δεν συμφωνούν. Ποιοι είναι αυτοί που μας επιβάλουν αυτό το όνομα, που μόνον προβλήματα, διαιρέσεις, πολέμους και συγκρούσεις εγγυάται; Σας το υπενθυμίζω: Πρόκειται για την σάπια και διεφθαρμένη ελίτ των ΝΕΟCONΣΙΩΝΙΣΤΩΝ! Αντισταθείτε! Να τους τσακίσουμε παντού. Σε Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία. Νυν υπερ πάντων ο αγών! Επιτέλους, σηκωθείτε από τις πολυθρόνες σας! ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΟΣ!




Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΡΙΣΣΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ,
ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ....ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!



ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ...ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!
ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ......

ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΠΛΑ,ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..






Ώρα να πάρουμε αποφάσεις. Ώρα να γκρεμίσουμε του κακού τη σκάλα.Ώρα να σταθούμε όρθιοι, τιμώντας τους νεκρούς μας και τα αγέννητα μας. Ραντεβού στα βουνά της Κρήτης. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.. Να τελειώνουμε με την κατοχή και τις κατοχικές δυνάμεις...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ




ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ....

ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Δεν χρειαζόμαστε ομιλητές! Δεν χρειαζόμαστε παράγοντες! Δεν χρειαζόμαστε πολύχρωμες σημαίες! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ & Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ: Κάτω τα χέρια αλιτήριοι από το όνομα μας!

Κρήτη: Για μια ακόμη φορά στην ιστορία της, η Μακεδονία σε καλεί να απλώσεις χέρι προστατευτικό! Ετοίμασε την όμορφη Πατρώνα σου!


Κρήτη, Κρητικοί: Ετοιμαστείτε! Πλησιάζει και πάλι η ώρα να ξαναστήσετε τη Δημοκρατία στα πόδια της!






Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό. Είναι πολιτειακό. Οσο τα παράσιτα/συμμορίες των κομμάτων, ελέγχουν τις ζωές μας, την οικονομία της χώρας την ασφάλεια της Πατρίδας, θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Η μόνη λύση είναι η παράδοση όλων των εξουσιών στο Λαό. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Οι Έλληνες YouTubers συζητούν με τον πρόεδρο του κινήματος "Πατριωτικό Μέτωπο".
Μια συνέντευξη, όπου ο κ. Σταύρος Βιτάλης αναλύει τις θέσεις για τις εκλογές, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για την αποστολή παρατηρητών απο την Ρωσία, το νέο σύνταγμα, κι άλλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012...ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ .....


Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ HOT -SPOT ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.