Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ GAY PARADE

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ",ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 08.30 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,ME THN ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ,ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ..
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ.....

ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ...ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..
ΣΟΥ ΛΕΕΙ 
......ΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ  ΕΙΧΕ ΤΟ 666 ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΩ?
ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟ 666 ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ?
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ..ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ...ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΧΩΡΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ..

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ...Ο ΘΕΟΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟ,ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΑΛΙΚΗ,Ή ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..... 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ,Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΚΑΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..
ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ...ΝΑ ΛΕΕΙ..ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Ή ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.