Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...?

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΤΑ 2 ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
1.TA SWINGERS PARTY
2.H ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ





ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.

HTAN THN ΔEKAETIA TOY 1970...ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η βάρκα που αναποδογύρισε με 21 μαθήτριες στην Κρήτη.

Η ίδια η κα. Κάτια μας είχε διηγηθεί ένα περιστατικό με ένα σχολικό ατύχημα που συνέβη στην Κρήτη πριν πολλά χρόνια:

Ένα γυμνάσιο θηλέων πήγε εκδρομή  στην Κρήτη και 21 κοπέλες μπήκαν όλες μαζί σε μια ψαρόβαρκα.Τότε ο κόσμος δεν ήξερε καλά μπάνιο και οι κοπέλες δεν γνώριζαν τον κίνδυνο. Η βάρκα είχε και δίχτυα. Για κάποιο λόγο οι μαθήτριες έκατσαν στην μία πλευρά της βάρκας, η οποία άρχισε να γέρνει. Στα ανοιχτά η βάρκα αναποδογύρισε ρίχνοντας τα κορίτσια στο νερό. Έπεσαν όμως και τα δίχτυα τα οποία παγίδευσαν τις κοπέλες κάτω απ' το νερό. Πνίγηκαν όλες.

Πού είναι το θαύμα; Πριν από δύο μέρες, σε κάποιο έντυπο για τους ασκητές της Κρήτης διάβασα και την ιστορία του γέροντα Γεννάδιου. Σε κάποιο σημείο αναφέρεται και το ατύχημα αυτό, συνυφασμένο με την θαυμαστή παρέμβαση του γέροντα, που δεν έπιασε όμως τόπο.
Διαβάστε το, είναι σύντομο και αξίζει τον κόπο.

Ο γέροντας Γεννάδιος, από το χωριό Αγκουσελιανά Αγ. Βασιλείου, αρχικά μοναχός του Κουδουμά, επέστρεψε κάποια στιγμή στην περιοχή του Ρεθύμνου και ασκήτεψε σ' ένα κελί στην Ακουμιανή Γιαλιά (κοντά στο σημείο όπου είχε ζήσει και ο άγιος Γέροντας), δίπλα στο εκκλησάκι της αγίας Αννας. Εκεί, αν και αγράμματος, καθοδήγησε πνευματικά πολλούς χριστιανούς και η φήμη της αγιότητάς του ήταν πολύ μεγάλη. Το διορατικό του χάρισμα, οι προφητείες και τα θαύματά του είναι ανεξίτηλα στη μνήμη πολλών κατοίκων της περιοχής, αλλά και της πόλης του Ρεθύμνου. Κοιμήθηκε το 1982.
Μεταξύ άλλων, μεταφέρθηκε θαυματουργικά σε μια μάχη στο Αίβανο και διαπίστωσε με τα μάτια του τη φρίκη του πολέμου! Μεταφέρθηκε επίσης στο τουριστικό χωριό του νομού Χανίων, Γεωργιούπολη, το Μάιο του 1972, όταν είχε πάει εκεί εκδρομή το Γυμνάσιο Σπήλιου, και προσπάθησε να αποτρέψει τις μαθήτριες που ετοιμάζονταν να κάνουν βαρκάδα. Εκείνες δεν έδωσαν σημασία και λίγο αργότερα η βάρκα ανατράπηκε και 21 κοπέλες βρήκαν το θάνατο - πρόκειται για το πιο πολύνεκρο μαθητικό ατύχημα στα ελληνικά χρονικά. Αργότερα ο γέροντας, συντετριμμένος, έλεγε πως είδε τις ψυχές τους ν' ανεβαίνουν στον ουρανό κρατώντας στεφάνια και βεβαίωνε πως όλες σώθηκαν λόγω της παρθενίας τους.
(Βιβλιογραφία για τον γέροντα Γεννάδιο: Βλ. Στυλ. Μ. Παπαδογιαννάκη, Γεννάδιος και Ιωακείμ, Δύο Ρεθύμνιοι Αγιοι Μοναχοί, Ρέθυμνο 2002)

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ....
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ?

ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?
ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....
ΤΩΡΑ ΛΑΛΗΣΑΤΕ...
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ....

ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ....
ΣΗΜΕΙΩΣΗ...ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΣ....
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ...Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΜΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΟ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ,ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ,ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΚΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..
ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3Κ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ..
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ......ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΛΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ..
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ!!!!!!!!

ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.