Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

Προσωπική εμπειρία..

Πριν 10 χρόνια,είδα στον ύπνο μου τον βαθμό μου σε πτυχίο πιστοποίησης ξένης γλώσσας.

Πρίν 4 χρονια βλεπω στον ύπνο μου δικο μου συγγενή με μάυρο το κεφάλι του και σε δέκα λεπτα απο την στιγμή που επικοινώνησα μαζι του έπαθε εγκεφαλικό.

Σέ προσφατο ταξίδι του πλοίου μου ειπα στους συναδέλφους μου οτι είδα στον ύπνο μου οτι σαν να έβλεπα πυράυλους να σκάνε....μετά απο λίγο μαθαμε οτι το ιταλικό πλοίο που μας συνόδευε επιασε φωτιά στο μηχανοστάσιο...

Πρίν λίγο καιρό είδα  στόν ύπνο μου,οτι περίμενα σε μια εκκλησία για να προσκυνήσω την εικόνα της παναγίας της ιεροσολυμίτισσας...




και λεω τι δουλειά εχει αυτή εδώ έπρεπε να ήταν στο Ισραήλ.....



Άρα κατι θα γίνει τον δεκαπεντάυγουστο...ίσως προσωπικό,αλλά το πλήθος κόσμου μαρτυρεί κάτι που θα κάνει αίσθηση!!! 

ΆΡΑΓΕ ΘΑ  έχει σχέση με την χώρα μας?

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΠΟΛΛΆ
Το θέμα σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα της Τουρκίας αρχίζει και την γίνεται απειλητικό για τη χώρα, καθώς πολλοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν θα αντέξει για πάνω από δύο εβδομάδες

.Σε περίπτωση, δηλαδή, που υπάρξει πρόβλημα ανεφοδιασμού με το φυσικό αέριο, η Τουρκία θα έχει μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Αζερικής Στρατηγικής.
Τα αποθέματα εμφανίζονται ήδη ελλειμματικά στα μεγάλα διυλιστήρια της Τουρκίας και όταν έρθει ο «βαρύς» χειμώνας και οι ενεργειακές ανάγκες αυξηθούν, τότε θα υπάρξει μεγαλύτερη κατανάλωση στο κομμάτι αυτό και, βέβαια, φυσικό και επόμενο είναι να αυξηθούν και οι ενεργειακές απαιτήσεις της χώρας.
Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, τον κίνδυνο που παραμονεύει, ο οποίος δεν είναι άλλος από την έστω και προσωρινή περικοπή του ενεργειακού ανεφοδιασμού της Τουρκίας από πλευράς Ρωσίας.
Να αναφέρουμε, επίσης, ότι γίνεται λόγος για την ανεπαρκή αλλά και ανεύθυνη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και ότι ήδη έχει προκύψει έντονο πρόβλημα στις τουρκικές εξαγωγές στην Ρωσία, κάτι που «απειλεί» ανοιχτά την τουρκική οικονομία.

πηγή...........voicenews.gr


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΙΤ»




ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η «ΑΣΦΑΛΕΙΑ»(ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ) ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 LAPTOP ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΡΙΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α…
KAI ΓΕΝΙΚΩΣ Η «ΑΣΦΑΛΕΙΑ»(ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ) ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η Ο.Ε.Α.


πηγη ...http://katohika.gr/

ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡI ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ
Παιδιά, είχα ένα νέο μήνυμα 7/8/2016 από τον Γέροντα

‘’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ‘’ ( οι έλληνες )

(ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.