Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ν-ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑΝΑΣΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!!!








ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑΝΑΣΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ....

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ...ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ),Ή ΕΝΑΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)..ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΗΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩhttp://homelessingreece.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1428.html

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝΕ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

 Επίσης απάδει της αντικειμενικής πραγματικότητας, με την φράση: “να τα αποκτήσει στο μέλλον”, διότι προφανώς μου υποδεικνύετε να “σωπάσω”, δηλαδή να μη φωνάζω ενάντια στο Δ.Ν.Τ. (Δήμιοι Νέας Τάξης), στην ανέγερση του μουσουλμανικού Τεμένους σε στρατιωτική περιοχή, που πριν λίγα χρόνια, ο Δήμος Αθηναίων, σας είχε ζητήσει την παραχώρηση της εν λόγω περιοχής, για να κατασκευαστούν γήπεδα μπάσκετ και παιδικές χαρές. Τότε αρνηθήκατε κατηγορηματικά την εκχώρηση στο Δήμο. Τώρα για το Τέμενος, υπογράψατε την παραχώρηση της στρατιωτικής περιοχής.
Μου υποδεικνύετε να “σωπάσω” στην εισαγωγή αλλοδαπών στις Στρατιωτικές σχολές, αφού δεχτήκατε να αφαιρεθεί το Γένος από τα κριτήρια εισαγωγής.
Μου υποδεικνύετε να “σωπάσω”, στην παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, μέσω των Μνημονίων, στην κατάργηση των παρελάσεων, στην άρνησή μου να παραλάβω τον Α.Μ.Κ.Α., στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τέλος στα οικονομικά - εργασιακά δικαιώματα του κλάδου μας.
Αναφέρω για τα παραπάνω, ότι δεν πρόκειται να σωπάσω, διότι τούτο εδώ το χώμα, είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μου και για να με δεχτεί, θα πρέπει να το έχω τιμήσει.


ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.